Un pic de răgaz

Am avut un pic de răgaz. În ultima săptămână nu am scris aproape deloc. După 2 luni de participare la SuperBlog, s-a instalat o oarece oboseală, dacă o pot numi așa. Au fost 2 luni pline și cu bune și cu rele. Oricum mă bucur că am luat decizia de a participa. Am avut multe lucruri de  de învățat. Fiind un începător în domeniu, nu avem prea mult habar cu ce se mănâncă scrierea unui advertorial, respectarea unui brief, respectarea cerințelor unui client. Eram zero la acest capitol.

Dar am trecut, am băgat la cap și acum merg mai departe. Cu acestă ocazie aș vrea să îmi cer scuze de la cei care intră pe acest blog pentru că i-am stresat atât de mult cu unele articole. Multe dintre articole, trebuie sa recunosc, au fost scrise doar pentru că trebuia, poate că nu era o temă pe gustul meu sau nu eram prea documentat în privința ei, dar am scris.

Acest lucru a avut și parte sa bună, astfel am ajuns printre finaliștii acestei competiții, din 250 de bloguri înscrise inițial doar 86 au participat la toate probele și implicit au devenit finaliste. Dintre acestea eu am ocupat un meritoriu loc 66. Meritoriu pentru mine având în vedera lipsa mea de experiență. Sunt mândru că am reușit să obțin cel puțin o notă maximă la o probă și la fel de mândru și de cele două note mici. Per total făcând o medie, punctajul fin pe o scară de la 10 la 100, am avut o notă de 81 puncte. Foarte mulțumitor.

Acum, referitor la acest blog, sper să aduc în atenția cititorilor mei din nou ideile, rândurile și gândurile mele, sper ambalate mai frumos și mai atrăgător. Încă sunt în căutarea unei teme care să mă mulțumească pe deplin, încerc să îmi fac una singur dar sunt c-am greu de mulțumit. Am în vedere și cumpărarea unei teme premium, dar încă nu am găsit al ceva care să mă atragă. Mai caut și nu vă suparăți pe mine dacă o sa mai schimb aspectul din când în când.

Atât am vrut să vă spun și sper că o să reușesc să îmi fac treaba cât mai bine și cât mai pe placul vostru

Orice opinie este binevenită

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.