General

Un pariu câștigat

sansa

sansaNu este vorba despre mine în acest articol, pentru că de obicei eu nu pun pariuri și nu sunt nici pasionat de jocuri de noroc. Însă sunt mulți care au acestă pasiune și ca orice pasiune, aceasta trebuie întreținută. Cunosc multe persoane care au făcut din pasiune, o meserie.

Investesc săptămânal, dacă nu chiar zilnic sume mici, mari ,depinde de buget, și trăiesc cu speranța unui câștig. Dar, din câte am observat eu, și în acest domeniu este o separare între jucători: unii sunt profesioniști, alții amatori. Acestă departajare se face prin prisma informații deținute, al cunoștințelor în domeniul respectiv și nu în ultimul rând al norocului.

Dar de unde poți obține aceste informații și cunoștințe? În primul rând de pe internet. Este cea mai ușoară și mai comodă metodă. Ce este greu în a scrie pariuri sportive și să intri într-un director unde ești ghidat în acestă lume? Nu este greu și informațiile obținute pot face o diferență între profesioniști și amatori. Ce nu poate face însă este de a adăuga un plus de noroc la cel nativ fiecăruia. Dar asta este chiar ultima problemă.

Și mai poate face ceva, chiar dacă nu are legătură cu pariurile dar are legătură cu câștigul și cu șansa. Poate da speranță, poate ajuta pe cei care au nevoie de un sprijin.Acest lucru s-a obținut prin câștigarea unei licitații în scopuri caritabile și astfel  Isabel are o nouă șansă la viață.

Mulțumesc pe această cale lui Bogdan, carea participat și care a reușit să câștige acestă licitație și celor de la blogalinițiative care au reușit să organizeze acest lucru.. De aceea acest articol nu cred că se poate numi advertorial, ci mai degrabă articol sentimental.

A fost un pariu câștigat de toată lumea!

Sursa foto

3 comentarii la „Un pariu câștigat

Orice opinie este binevenită

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.