Tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte

tinerețe

tinerețeAzi am găsit încă o rețeta miraculoasă care promite că învinge cancerul. E venită de la chinezi, normal, cei despre care se spune că au găsit miezul din dodoașcă și acum vor să-l împartă cu toată lumea. Mâine-poimâine ajunge și România la miliardul de locuitori, toți sănătoși tun și cu chef de muncă.

Acum să vă dau și vouă reţeta miraculoasă:

O sfeclă roșie,un morcov și un măr făcute suc și băut timp de 3 luni. Și gata! Face minuni,iar lista beneficiilor este atât de lungă ,  încât trebuie un articol separat numai pentru acest lucru.

Haideți să fim un pic mai serioși! Oare chiar putem crede astfel de lucruri? Oare suntem atât de obsedați de tinerețe fără bătrânețe și viața fără de moarte?

Bineînțeles că ne dorim să fim sănătoși, frumoși, tineri , dar nu cred că după ce duci o viață dezordonată și dezechilibrată, bei un suc și totul revine la normal.

5 comentarii la „Tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte

  1. Bine, dar tu ai băut? Ia bea tu timp de 50 de ani şi pe urmă n-ai decât să ne împărtăşeşti din experienţa ta. Trebuie să fie greţos sucul de sfeclă. Celelalte sunt suportabile. Şi cum te întinereşte chestia asta? Dai mintea copiilor, sau cum se manifestă?

    1. N-am băut și nici nu am de gând.Tocmai acest lucru mă irită, vin tot felul de „chinezi ” cu câte o dumă d’asta, și lumea dă buluc și laudă și ridică-n slăvi.Cei care cred în minunățiile astea au dat sigur în mintea copiilor.

Orice opinie este binevenită

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.