Salvarea vine din on-line?

In ultimii ani a fi on-line a devenit un must have.Daca nu esti vizibil pe internet esti mort.Acest lucru este valabil si in cazul companiilor,dar si in cazul persoanelor fizice.Influenta internetului asupra vietii de zi cu zi nu mai poate fi pusa la indoiala.Este o revolutie.A schimbat vieti,a schimbat guverne,a schimbat granite.

Cand ai o problema dai fuga pe net si il intrebi pe nea Google sau pe mister Bing si gasesti o rezolvare.Cand doresti o parere despre un anumit subiect,dai o raita pe bloguri si gasesti tot ce vrei si nu vrei.Companiile investesc din ce in ce mai multi bani in acesta zona a internetului,blogurile devenind o parte importanta a campaniilor publicitare.

Avand in vedere consideratiile de mai sus,citind putin presa de astazi si vazand ultimele stiri m-au facut sa ma intreb:Salvarea vine din on-line?Nu vreau sa ma bag prea mult in politica sau sa particip la discutii pe aceasta tema dar nu pot sa nu remarc ca astazi presedintele si-a reactivat contul de twitter,un alt politician,Adriean Videanu,si-a lansat blog.Si mai mult ca sigur vor incepe adevarate campanii in on-line.

Deci internetul a devenit un colac de salvare,un loc unde in caz de nevoie gasesti sprijin,un loc care iti poate salva scaunul de sub fund?Daca angajezi o companie care sa iti puna la punct o campanie in on-line ca la carte,care sa te propulseze din nou in atentia publicului asta inseamna ca iti poti sterge trecutul cu  buretele si tot ce conteaza de acum inainte nu este decat imaginea creata cu ajutorul acesteia?

Sunt doar intrebari pe care mi-le pun eu in sinea mea,nu tin neaparat sa aflu si raspunsuri,dar oare salvarea vine din on-line?

5 comentarii la „Salvarea vine din on-line?

  1. Online-ul poate fi o arma puternica in mana celor care stiu sa o foloseasca, dar nu poate sterge faptele, dezgustul oamenilor fata de clasa politica. Lansarea de bloguri de catre politicieni nu e decat o alta modalitate de a duce penibilul catre extreme.

Orice opinie este binevenită

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.