Reclama este sufletul comerțului

reclame

Orice reclamă , indiferent de tipul de produs pe care îl promovează, trebuie să țină cont de niște reguli, trebuie să fie  avizate de către diferite instituții, etc…

Acum să nu vă așteptați că vă voi prezenta sfaturi despre cum se face o reclamă, asta în alt articol poate, ci aș vrea să pun următoarea întrebare :

– Oare câte instituții ale statului, ONG-uri, persoane fizice etc.. se vor sesiza dacă reclama unui produs din ziua de azi va fi  de genul celor care vor fi afișate mai jos și care, la timpul lor ,au fost în regulă și acceptate de toată lumea?

 

Mai multe reclame de genul acesta le puteți găsi pe Leenks.com.

Și fiind sfârșit de săptămână, haideți să ne amuzăm de cele de mai sus și să avem cu toții un Happy Weekend!

3 comentarii la „Reclama este sufletul comerțului

  1. Da, foarte interesante reclamele de pe acel site. Interesante in sensul ca azi toate ar fi interzise dupa doar cateva difuzari. Stiam ca cocaina a fost un fel de medicament mult timp. Cum erau si diverse opiacee…si alte substante din categoria droguri azi. Si sa batem copiii era in regula si chiar recomandat. Azi nu mai este… Asta este, lumea se schimba.
    Presupun ca in postarea ta de azi trebuiau sa apara imagini. Nu sunt decat cuvintele cola, bere, tigari, slabire, craciun si axMbtuU… si ele ca un link…catre nimic. Poate remediezi. Ti-am dat si-un click pe-o reclama ca sunt in cautarea unui aparat foto 😉 Asta ca tot vorbeam de reclame 😉
    Happy weekend in continuare!

    1. Din păcate un plugin instalat și-a făcut un pic de cap și nu mi-am dat seama la timp. Am rezolvat și mulțumesc!
      Sper să alegi un aparat foto cu care să realizezi fotografii cel puțin la fel de reușite ca până acum, dacă nu și mai bune! Talent ai!

Orice opinie este binevenită

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.