Hai cu pomana

hai la pomana

Oricât de grea ar fi starea economiei și oricât de mult s-ar plânge unii prin presă, atunci când vine vorba de voturi totul se șterge cu buretele. Pomana să trăiască!

Și este mai comică situația, atunci când chiar o persoană de la tine din echipă îți spune că este un lucru greșit! După ce ai lăudat și ai promovat această persoana ca fiind un specialist în economie, o iei la mișto atunci când ia și ea la mișto ideea de pomană.

Citat din spusele premierului referitoare la pomana cu ratele înjumătățite :

” Este pentru acest an, de la 1 iulie. Ministrul Finanțelor a explicat un lucru care este atât de tehnic încât nu încape (în titlul știrilor – n.r.). De la 1 iulie se poate aplica acea înjumătățire a ratei pe o perioadă de doi ani, creditul fiscal intră în vigoare din 2016, după doi ani, asta încerca să spună ministrul, dar nu are cum să spună în cuvinte foarte simple lucruri complicate. Încearcă și ea, săraca, ce să facem…eu sunt traducătorul”

giphy (2)Sursa thumbnail

 

2 comentarii la „Hai cu pomana

  1. Macar un mic si o saorma sa scoata daca altceva nu pot obtine romanii, ce sa faca si cetatenii nostri dragi, pur simplu incearca sa recupereze cat se poate de mult…

Orice opinie este binevenită

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.