General

Motiv de a nu scrie pe blog

concediu

concediuFiecare posesor de blog are motivele lui personale pentru care scrie. Unii vor să împărtășească idei, gânduri, experiența personală, alții scriu din plictiseală pentru a mai trece timpul ( din păcate mai sunt și cazuri), alții pentru a produce ceva venit material etc.Toți au un motiv de a scrie.

Ei bine , eu acum vă ofer un motiv de a nu scrie pe blog, un motiv foarte personal. După cum probabil a-ți sesizat, activitatea s-a diminuat pe aici. Motiv: Cum blogul este o pasiune, am avut alte priorități zilele acestea. Mai bine zis am avut timpul ocupat cu pregătiri.

Și bineînțeles cu munca de zi cu zi, dar asta este altă treabă. Deci pregătiri, iată un motiv de a nu scrie pe blog. Un du-te vino zilnic, liste cu treburi de făcut, liste cu lucruri de cumpărat, lucruri care apar pe neașteptate, toate acesta au dus la limitarea timpului alocat blogului.

După toate acestea mai vine și ziua aceea, ultima. Cea mai stresantă, cea mai așteptată. Oare am uitat ceva, mai trebuia cumpărat ceva, mai trebuia împachetat vreun lucru ? Se mai poate ivi vreo amânare subită? Stres și iar stres.

Și iată încă un motiv de a nu scrie pe blog: Concediu! Toată tevatura de mai sus este rodul acestui mult așteptat concediu. Mâine este ultima zi de muncă, și apoi liber timp de trei săptămâni. Anul acesta am ales să plec din țară pentru 2 săptămâni, deci pauză pe blog.

Haide-ți că nu sunt chiar așa de supărat! Am să iau cu mine tableta, și dacă găsesc ceva wifi pe acolo poate vă voi oferi câteva instantanee, câteva idei, rânduri sau gânduri. Dacă nu, atunci mă voi întoarce cu tolba plină și sper să am material pentru toată toamna!

Sursa foto

6 comentarii la „Motiv de a nu scrie pe blog

Orice opinie este binevenită

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.