General

Momentul în care te hotărăști să…

hotărâre

hotărâreExistă un moment în viața fiecăruia în care te hotărăști să…. Momentul acela în care dorința subjugă rațiunea, începe să te cuprindă și care începe să te împingă de la spate.

Începi cu idei. Și acestea încep să curgă, să îți inunde mintea, sinapsele nu mai fac față traficului intens.Este un du-te-vino, un amalgam de opțiuni, nehotărâri, întrebări, supoziții. Dar dacă asta, dar dacă ailaltă, dar dacă? Întrebarea acesta îți toacă mărunt, cu precizie orice argumentație aparent logică pentru tine.

Apoi încerci să le scrii în rânduri, sperând să-ți salvezi creierul de la scurtcircuitare.Le scrii ordonat, rapid, puțin tremurat, dar este de înțeles, ai emoții. Încerci să cuprinzi totul în câteva cuvinte bine alese, sperând că mesajul va fi înțeles corect de către ceilalți. Cuvintele se aliniază cuminți, se leagă unele de altele într-o înșiruire aparent logică. Semnele de punctuație îți permit să îți tragi un pic sufletul, să iei o gură de aer. Momentul în care te hotărăști să….se apropie.

Gânduri de regret apar din senin, încercând să te determine să renunți, remușcări fine încep să te ciupească, inima bate din ce în ce mai tare.Adrenalina își face simțită prezența și preia controlul. Speri că nu ai luat decizia greșită, mizezi totul pe o singură carte.

A sosit momentul.

Dănuț – 24 de ani , a hotărât că a venit momentul să se oprească din drumul vieții. A avut momentul lui în care s-a hotărât să….

Au rămas în urmă  întrebări, amintiri, lacrimi,prieteni și eterna întrebare: De ce?

6 comentarii la „Momentul în care te hotărăști să…

    1. Unele persoane consideră că aceasta este o soluție,dar personal cred că sunt un pic egoiști și lași. Ele scapă de problemă, dar cei care rămân în urmă?

Orice opinie este binevenită

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.