Minciuna 9/11

9/11

Nu credeam că voi scrie vreodată un articol despre evenimentele petrecute pe 9/11. Nu am specializarea necesară abordării unui astfel de subiect, nu am documentația necesară și deci nu sunt în măsură să emit păreri specializate și mai ales să trag concluzii.

Pot doar să îmi exprim ideile și gândurile în câteva rânduri. Știu sigur că am fost mințiți. În timpul evenimentelor îmi satisfăceam stagiul militar undeva într-o unitate din București și știu că în acea seară mi-a fost teamă. Am fost în stare de război, cu glonț pe țeavă și cu ordin sa trag fără avertisment. A fost cea mai grea noapte, dar a trecut.

Astăzi, dintr-o întâmplare am văzut un documentar difuzat la o televiziune din USA, și mi-am adus aminte de acea noapte. Și tot astăzi mi-am dat seama de minciuna 9/11.

  • Abia astăzi am aflat că au căzut 3 turnuri și nu doar cele 2 celebre turnuri gemene.
  • Word Trade Center  7, numele celui de al treilea turn, nu a fost atins decât de praful celor două și totuși s-a prăbușit în 7 secunde.
  • Rămășițele acestui turn a fost încărcate pe vapoare și duse la reciclat în China.
  • Peste 1700 de arhitecți și ingineri și-au adus aportul la realizarea acestui documentar și toți au căzut de acord cu concluzia: demolare controlată a celor 3 turnuri.
  • Mă afectează personal această minciună, pentru că în urma ei, cetățeni români duc un război pe timp de pace, cetățeni români mor în război pe timp de pace. Și acesta nu este războiul nostru.

Am să pun acest documentar aici și vă invit să-l vizionați, apoi să trageți singuri propriile concluzii. Astăzi, cumva, sentimentul de libertate mi-a dispărut pentru câteva minute. Am crezut în puterea informației, am crezut că sunt liber să o accesez, dar mi-am dat seama că nu este așa. Informația este strict controlată și ne sunt servite numai minciuni. Și le acceptăm și le transformăm în adevăruri și le dăm mai departe.

Priviți minciuna 9/11:

Orice opinie este binevenită

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.