Curățenie printre facturi și chitanțe

facturi-chitanțe

Un om ordonat ține o evidență strictă a facturilor, chitanțelor, a diferitelor înștiințări, notificări și alte hârțoage. Un timp așa am fost și eu. Și am adunat bibliorafturi, dosare, plicuri, folii de protecție, ordonate și puse toate la locul lor. Un timp. După care a intervenit …..lenea și tehnologia. Așa că:

facturi-chitanțe

Ultimele facturi, chitanțe, plicuri și alte nimicuri au ajuns la locul lor, la gunoi. Mi-a părut rău de două lucruri: Primul a fost că nu am avut un distrugător de documente și al doilea că nu mai sunt copil să pot duce din nou maculatura la școala la reciclare.

Am scăpat în mare parte de aceste facturi și chitanțe folosind servicii de genul Direct Debit, plăți prin internet banking și primirea facturii prin e-mail. Însă de multe ori a trebuit să alerg cu un stick după o imprimantă, pentru că aveam nevoie de o factură tipărită! Și de cele mai multe ori am avut nevoie chiar la banca prin care îmi plătesc facturile, la banca unde unde am Direct Debit. la banca unde am principalul cont.

Nu am să înțeleg “dragostea” asta pentru hârțoage! Voi cum ați făcut curățenie printre facturi și chitanțe?

(Conține link afiliat)

Orice opinie este binevenită

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.