General

Crucea mătii!

Ştiu că sună ca o înjurătura dar defapt este un strigăt şi un semnal de alarmă.Lipsa de educaţie este din ce în ce mai prezentă în societatea noastră.Cea mai urâtă consecinţă cred eu este puzderia de copii care sunt născuţi de alţi copii.

În satul Crucea se nasc 100 de copii pe an.Toate femeile fertile din sat sunt gravide.Încep să nască de pe la 13 ani şi până la 20 au deja 3-4 copii.Problema mare e că trăiesc într-o sărăcie lucie,singurul venit fiind alocaţia copiilor.Primarul se plânge că numai are locuri în grădiniţe,dar cred că ar trebui mai întâi educaţi părinţii şi apoi să ne punem problema educării copiilor.

Şi mai apar şi nişte „jurnalişti” care pun un titlu de genul:”Culmea potenţei în România!”.Nu sunt mai prejos decât cei despre care au scris.

Sursa foto.

 

3 comentarii la „Crucea mătii!

  1. Poate ca vor sa intre in cartea recordurilor 🙂
    Glumesc, dar nu e de glumit, cineva trebuie sa ii educe cumva pe oamenii astia!

      1. Cred ca solutia asta este mult prea dura! Acum trebuie aflat motivul pentru care fac atat de multi copii, le place „dirli-dinga” si nu au stinta de cum se poate evita o sarcina sau ii fac pentru alocatie. Si-ntr-un caz si in celalalt se poate gasi o rezolvare daca exista preocupare din partea societatii.

Orice opinie este binevenită

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.