Cine Ne Abuzeza?

Ca orice om normal am diferite abonamente la diferite servicii.Curent,apa,cablu,gaze.telefonie.internet etc.Aceste abonamente sunt reglementate de un contract semnat de ambele parti.Daca apar nereguli acestea se vor rezolva intre cei care au semnat.Pana aici e clar.

Unde vreau sa ajung eu este la contractul meu de cablu.Nu am nici-o problema cu firma respectiva.Totul decurge absolut normal.Si atunci de ce se baga o institutie intre mine si firma de cablu?De ce ma abuzeaza pe fata si imi incalca dreptul de a viziona ce imi doresc si ce am contractat?

Este vorba de CNA.Acesti domni si doamne ,care de la un timp incoace dicteaza in Romania cine,ce,cand,cum sa priveasca la televizor,se cred mici dumnezei pe pamant?Problema este simpla si ei nu inteleg un lucru:orice televizor are telecomanda.Daca nu imi place ceva schimb postul.EU IL SCHIMB SI NU EI!

Au hotarat sa inchida televiziuni,au suspendat emisiuni.au suspendat posturi intregi din grila de programe a unor firme,am inteles ca nu-i dau voie unui om(un sportiv mai precis) sa comenteze un eveniment sportiv doar pentru faptul ca este candidat in cursa electorala,pe oamenii politici nu-i mai lasa la televizor in weekend,mai continui?

Toate acestea le consider abuzuri.Abuz asupra dreptului meu de informare,abuz asupra dreptului meu de exprimare.

DOMNILOR DE LA CNA.NISTE OAMENI AU MURIT IN DECEMBRIE 1989 PENTRU DREPTUL LA LIBERA EXPRIMARE!CHIAR NU VA E RUSINE?

Orice opinie este binevenită

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.