Cât de disperat poți să fii ?

Sunt multe persoane disperate pe lumea asta. fiecare cu motivele lui. Unii din cauza datoriilor, alții cu probleme sentimentale, alții cu probleme de sănătate, lista este lungă.

Însă, cât de disperat poți să fii încât să mă suni dimineața la prima oră ( 06:40 pentru exactitate) și să mă rogi să vin repede că nu îți merge Facebook-ul ?

Având în vedere faptul că nu folosești Facebook-ul pentru a produce bani, nu îl folosești pentru promovare, nu îl folosești pentru informare, ești doar un simplu utilizator, care dai ” Like” la poze cu pisici și la citate ” celebre”, de unde vine disperarea asta ?

Nu cred că mai contează faptul că la ora 07:00 respectiva persoana trebuia să fie la locul de muncă. Norocul meu a fost că nu m-a trezit din somn, eu eram deja la muncă!

Nu pot decât să dau un”Big Like” lu’ nenea Mark! A reușit sa îndobitocească un miliard de oameni!

facebook

 

Sursa foto

5 comentarii la „Cât de disperat poți să fii ?

    1. Nu. Conform DEX-ului a îndobitoci= a prosti. Și eu, recunosc , am fost prostit la rândul meu, însă până în momentul în care am reușit să înțeleg ce înseamnă cu adevărat o rețea de socializare, am învățat rolul acesteia și în prezent încerc să o folosesc în interesul meu.

  1. Problema tipica a IT-istului, uite din cauza asta telefonul meu se pune automat pe silent intre 22:00 si 6:00 si intre 15:00 si 18:00 si n-are decat sa vina sfarsitul lumii pentru ca odihna mea e mai importanta decat problemele oricui, oricat de grave sunt.

Orice opinie este binevenită

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.