Câini și copii

ideea săptămânii

Ieri a vuit toată mass-media de venirea lui Steven Segal și că a avut bunăvoința de a adopta un câine. Un gest frumos nu pot să zic și o foarte bună publicitate pentru cei care sunt iubitori de câini și se opun eutanasierii. Nu vreau să isc o polemică despre acest subiect acum, însă, ascultând știrea mi-a venit în minte o comparație un pic forțată vor spune unii.

Pe deoparte domnul Segal a adoptat un câine, cel puțin formal, pentru că a ales să-l adopte la distanță. Acest lucru presupune achitarea unei sume lunare, din câte am înțeles, de 60 de lei necesară pentru hrana și îngrijirea cățelului Grivei. A apărut și o glumă: Segal a adoptat un câine, pe restul îi adoptă Chuck Norris 🙂 !

Pe de altă parte cu aproximativ accesași sumă, mai precis cu 68 de lei pe lună se poate schimba destinul unui copil dându-i posibilitatea de a merge în fiecare zi la școală, să aibă rechizitele necesare, să  ajungă la medic și să beneficieze de tratament atunci când este cazul. Proiectul se numește Donator de Viitor și aparține fundației World Vision Romania

donatorde viitor

Fiecare are dreptul să aleagă, dar nu strică să cântărim un pic mai mult înainte de a face acea alegere. Părerea mea!

Orice opinie este binevenită

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.