Internet

Blog atack!

Ce titlu! Ce informație! Cel mai faimos blog de pe Terra, și nu numai, este de trei zile încoace sub atac! Nu are legătură cu teroriștii din Boston, așa că nu este asediat de către forțele de ordine. Doar de niște ageamii.

Acel blog celebru se numește….. Nea Cornel, adică acesta de față, altfel nu îmi explic de unde dragostea asta subită apărută la niște ageamii pentru el. Am să îi numesc în continuare ageamii, pentru că dacă ei consideră că a face asta înseamna mare brânză , se înșeală amarnic!

 

 

 

De ce ? Pentru că așa ceva face orice ageamiu după ce face o simplă căutare pe net, iar din nou le spun ageamii pentru că ” Anonimii albanezi’ sunt atât de anonimi încât va prezint lisat cu numele lor, adresă, număr de telefon:

(Notă pentru nelămuriți: Au aceeași adresă și număr de telefon pentru ca împart toți un router )

 

 

Deci știu că nu v-a plăcut acest articol, mă bucur totuși că l-ați citit și că ați înțeles limba română, dar dacă tot vreți să face-ți o treabă, faceți-o cum trebuie. Ah,am uitat! V-am blocat Ip-urile, trebuie să intrați cu altele pentru a citi aceste rânduri! Atenție, dacă folosiți Google Translate și nu înțelegeți ceva, lăsați un comentariu cum fac și ceilalți vizitatori onești ai acestui blog!

 

2 comentarii la „Blog atack!

    1. Știu că nu m-au vizat doar pe mine, dar nu au prea nimerit-o.Au folosit inițial un Ip static și de aceea am făcut rost de numele lor(de pe serverul providerului lor de net).

Orice opinie este binevenită

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.