20 % pentru o speranță

Clinica NERA

În fiecare clipă a vieții ne întâlnim cu tot felul de procente. Unele sunt vizibile, altele nu. Celebrul 24% TVA este cunoscut de către toată lumea, sa nu mai pomenesc de cel de 16%. Sunt procente care ne afectează direct, pe care le simțim pe buzunarul nostru. Însă mai sunt și altfel de procente  cum ar fi cele stabilite intre prieteni: Facem fifty-fifty? Dar ce spuneți de acele procente care exprimă speranța de viață a unui om? Sunt teribil de dureroase, ne ferim cât putem de ele, încercăm să le evităm. Dar din păcate sunt reale și fac și ele parte din viața noastră.Un exemplu:

România în cifre şi fapte:

  • 57 de oameni află, zilnic, că au cancer;
  • mortalitatea cauzată de cancer este mai mare decât în restul Europei;
  • activitatea de prevenţie şi depistare precoce a cancerului este sumară.

 

O treime dintre acești 57 de persoane au șanse reale de supraviețuire. Teoretic. Practic în România nu există o instituție specializată de oncologie. N-avem bani spun toți.

Ba eu cred că avem, și chiar dacă nu prea avem bani, avem suflet și cu ajuturul acestuia putem săvârși minuni. O minune ar fi dacă s-ar aduna 1.000.000.€.

Pare mult, enorm de mult dar apelez iar la procente. Dacă o parte din firmele care au un mic profit ar dona 20% din impozitul pe profit pe care îl plătește, cred că nu prea mai pare mare acestă sumă. Și ce mare greutate ar fi pentru aceste firme să dea o simplă semnătură?

Le mai dau un mic motiv: ofer un banner+ un advertorial pentru acestă semnătură.O semnătură pentru o speranță, sau mai bine zis 20% pentru o speranță.

Poate pare prea mică oferta mea, dar atât pot face acum, cei 2% din impozitul meu de salariu s-au redirecționat deja.

Mai multe detalii puteți găsi aici

Orice opinie este binevenită

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.