Internet

O rețetă cu ….Spanac

bloggeri de top

bloggeri de topDupă un an de zile petrecut prin on-line, pot să spun că blogosfera asta este precum o bucătărie. Plina de mirodenii , ingrediente speciale, aragazuri, plite, farfurii, oale etc… Găsim tot ce ne trece prin cap și chiar ce nu ne trece. Dar mai cu seama găsim bucătari, care mai de care mai îndemânatic, care mai de care mai fălos sau mai încrezut,care mai de care mai parșiv, sunt și dintre aceștia din păcate, toți cu un punct comun: fiecare are o rețetă proprie despre cum și cu ce se mănâncă on-line -ul.

Bă,trebuie să faci așa,trebuie să scrii așa, ca să te găsească nenea Google trebuie să faci așa, ca să faci aia trebuie să faci ca mine și nu ca el, numai sfaturi peste sfaturi, numai direcții de urmat, numai lucruri bune, cică. Însă mulți vorbesc și puțini fac, iar și mai puțini vorbesc din propria experiență, iar mulți îi citează pe cei din urmă.

Vorba trece, faptele rămân. Și circulă o vorbă cum că este bine să fii prezent în social media, unul dintre punctele de reper fiind celebrul Facebook. Dacă nu ai o pagină personală sau un grup cică nu e bine, spun sfătuitorii. Dar mulți rămân la vorbe.

Fapte mai face cineva, mă întreb eu acum ? Ei bine uită că da! Unul dintre bucătarii din on-line, stimabilul Spanac ce și-a spus el: Băi, dacă e de bine să fim pe Facebook, de ce să nu fim? Și a pus-o de un frumușel de grup cu titlul pompos: Bloggeri de Top.

Și nu a făcut treaba și apoi a plecat așa cum au făcut unii. El a pus un pic de ….spanac în această rețetă. A făcut un mic regulament și chiar un mic concurs pentru bloggerii care doresc să facă parte din acest grup. Nu intri aici, îți pui pur și simplu link-ul și pleci. E un pic aiurea zic eu și și-a zis și bucătarul șef.

Atunci, pentru a anima grupul, pentru a ajuta la creșterea lui și a comunității din jurul lui, a purces la un concurs săptămânal de articole. Mecanismul este simplu; îți înscrii un singur articol pe săptămână în concurs, ceilalți votează, iar câștigătorul primește un banner 125×125 pe blogul Spanacului.

Toate bune și frumoase, dar eu vin cu o completare Făcând parte din acest grup, cred că este și de datoria mea de a ajuta, așa că propun ca cei care își pun articolele în concurs, aceia să afișeze și bannerul câștigătorului la fel ca și Spanac. Nu trebuie să facă el toată munca, iar noi doar să profităm.

Deci, o să aibă din partea mea susținere, un loc gol pentru banner-ul câștigătorului și mult respect.

Sper ca exemplul lui să fie urmat și de către alții și să reușim să ne adunăm cât mai mulți , doar așa putem să facem din acestă bucătărie imensă un loc în care să ne simțim bine, să ne cunoaștem și să ne acceptam așa cum suntem în realitate și de ce nu, să stăm cu toții în jurul mesei pline de bucate alese și de beri…reci ( fiecare cu gustul luii 🙂 )

3 comentarii la „O rețetă cu ….Spanac

Orice opinie este binevenită

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.